Κατεχάκη: Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα εξαιτίας βλάβης αγωγού της ΕΥΔΑΠ-Κλειστή και η λεωφόρος Σχιστού


Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν προκληθεί στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, η οποία είναι προέκταση της Κατεχάκη.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στη διασταύρωσή τής με την οδό Κλεισόβης στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, καθώς είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα εξαιτίας τεχνικού προβλήματος με αγωγό της ΕΥΔΑΠ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής, προκλήθηκε καθίζηση του οδοστρώματος, καθώς σημειώθηκε βλάβη σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο συνεργεία της Περιφέρειας για τη σχετική σήμανση, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η ΕΥΔΑΠ προκειμένου να σπεύσει για την αποκατάσταση της βλάβης.

Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει, μέσω και σχετικών μηνυμάτων στις ηλεκτρονικές πινακίδες που βρίσκονται σε κεντρικούς οδικούς άξονες, προς τους οδηγούς να μην κατευθύνονται προς το συγκεκριμένο δρόμο μέχρι και την αποκατάσταση της βλάβης από την ΕΥΔΑΠ, προς αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας.

Κλειστή η λεωφόρος Σχιστού

Παράλληλα αυτή την ώρα είναι κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα στη Λεωφόρο Σχιστού εξαιτίας θραύσης δεξαμενής καύσιμου φορτηγού. Άμεσα έσπευσαν τα συνεργεία της Περιφέρειας, τα οποία σε συνεργασία με την Αστυνομία έχουν αποκλείσει το σημείο από την κυκλοφορία, ενώ έχουν καλέσει ειδική εταιρεία για την περισυλλογή του επικίνδυνου απόβλητου.

Προβλήματα υπάρχουν και στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στη συμβολή της με την οδό Ηβης, στο ρεύμα προς Πειραιά εξαιτίας πτώσης ποσότητας σκυροδέματος από διερχόμενη μπετονιέρα.

Και σε αυτή την περίπτωση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής έσπευσαν στο σημείο και σε συνεργασία με την τροχαία, προχώρησαν στην κατάλληλη σήμανση, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η απομάκρυνση του σκυροδέματος, με ειδικό μηχάνημα της διεύθυνσης πολιτικής προστασίας.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.