ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ



Το μεσημέρι της Τρίτης 5 Απριλίου  ξέσπασε φωτιά στη Σορωνή Ρόδου.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή τείνουν να θέσουν την πυρκαγιά εκτός ελέγχου, ενώ την ίδια ώρα εκκενώθηκε και τμήμα του χωριού.

Μιλώντας πριν από λίγο στη «Ροδιακή», ο κοινοτάρχης Σορωνής Μανώλης Μπονιάτης επισήμανε ότι εκδόθηκε ήδη ανακοίνωση για εκκένωση μέρους του χωριού έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Σορωνης, κα. Κατερίνα Δογιάμα-Μητσοπούλου, αναφέρει πως εκκενώθηκε και το γυμνάσιο του χωριού.

Αναλυτικά η διευθύντρια αναφέρει:

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες λόγω, της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο δάσος πάνω από τη Σορωνη, κρίθηκε αναγκαία η εκκένωση του σχολείου μας ,όπως και των υπολοίπων σχολείων άλλωστε στις 13:15. Παρακαλούμε πολύ να παραλάβετε τους μαθητές μας από τη στάση του λεωφορείου.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.