ΧΩΡΙΣ ΜΜΜ ΑΥΡΙΟ Η ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ,



Μπλακ άουτ στις μετακινήσεις με ΜΜΜ αναμένεται την Τετάρτη 6 Απριλίου στην Αθήνα, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕΕ – ΑΔΕΔΥ. Στην απεργία μετέχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό, το Τραμ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ) σύμφωνα με απόφαση των σωματείων εργαζόμενων στην ΣΤΑ.ΣΥ. θα παραμείνουν όλη μέρα ακινητοποιημένα,

Επίσης, ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού, καθώς και τα τρόλεϊ λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αντίστοιχα. Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν στα λεωφορεία.

ΜετΝΕΤΡΟρό
Το Μετρό δεν θα λειτουργεί όλο το 24ωρο στις 6 Απριλίου.

ΗΣΑΠ
Ο Ηλεκτρικός δεν θα λειτουργεί όλο το 24ωρο στις 6 Απριλίου

Τραμ
Το Τραμ δεν θα λειτουργείο όλο το 24ωρο στις 6 Απριλίου

Τρόλεϊ
Δεν θα κυκλοφορούν τα τρόλεϊ όλο το 24ωρο στις 6 Απριλίου

Λεωφορεία
Στα λεωφορεία θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 9:30 – 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 20:00 ή νωρίτερα.

Πλοία
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας στις 6 Απριλίου

Αεροπλάνα
Σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 6 Απριλίου προχωρούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Η απόφαση συμμετοχής ελήφθη στις 23 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ).

Υπενθυμίζεται ότι, στην απεργία θα λάβει μέρος και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τηλεπικοινωνιακών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Ο Σύλλογος ζητά, μεταξύ άλλων, αυξήσεις στους μισθούς και την κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη για τα εργασιακά καθώς και «όλων των νόμων που ιδιωτικοποιούν την κοινωνική ασφάλιση».

Ποιοι μετέχουν στην απεργία
Απεργούν εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, πολεοδομία, νομαρχίες, δήμοι και πολεοδομία.

Παρόντες στην απεργία δήλωσαν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Οι συγκεντρώσεις
Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας την Τετάρτη, η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αθήνα στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ την ίδια ώρα στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.