ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ  ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Πυρκαγιά σε  οικοπεδικό χώρο εργοστασίου με χημικές τουαλέτες, επί της οδού Βασιλείου Χρήστου, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Από την πυρκαγιά, τραυματίστηκε ένας άνθρωπος και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πυκνοί καπνοί κάλυψαν μεγάλο μέρος του ουρανού της Μεταμόρφωσης, των Αχαρνών και της Κηφισιάς, ενώ και η μυρωδιά από τα καμένα πλαστικά και τα χημικά των τουαλετών έφτασε σε μεγάλη απόσταση, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει ανυπόφορη και τοξική.

Για την πυρκαγιά, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 16:00 και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν δεκατρείς πυροσβέστες με πέντε οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν σε περίπου μία ώρα να τη θέσουν υπό έλεγχο.
ΦΩΤΟ ZOYGLA
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.