Η Ινδία προτίθεται να διαμεσολαβήσει για απευθείας συνομιλίες μεταξύ Πούτιν-Ζελένσκι στό έδαφος της!!


 




Η Ινδία προσφέρεται να φιλοξενήσει απευθείας συνομιλίες ανάμεσα σε Βλαντίμιρ Πούτιν και Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Την πρόταση της Ινδίας έκανε γνωστή ο πρωθυπουργός της χώρας, Ναρέντρα Μόντι και όπως είναι φυσικό αυτή έχει αναπαραχθεί από πολλά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο.
Η σχετική ανάρτηση από το NEXTA

Να σημειώσουμε ότι την ίδια πρόταση έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα και η Τουρκία, ενώ οι τελευταίες τετ-α-τετ συνομιλίες ανάμεσα στις αντιπροσωπείες του Κιέβου φιλοξενήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

Πάντως, ο Σεργκέι Λαβρόφ ξεκαθάρισε σήμερα ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας δεν πρόκεται να σταματήσουν πριν από τις νέες συνομιλίες.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.