Παράλληλες πορείες υπέρ Ουκρανίας -Ρωσσίας το απόγευμα της Κυριακής στό Σύνταγμα!!


 


 Έντονη ήταν η αντίδραση Ουκρανών, που πραγματοποιούσαν το απόγευμα της Κυριακής συγκέντρωση στο Σύνταγμα, για την αυτοκινητοπομπή και μοτοπορεία, με ρωσικές και ελληνικές σημαίες καθώς και την ένδειξη «Ζ» -που αποτελεί το σύμβολο της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία- πάνω στα οχήματα, που πέρασαν από την πλατεία την ίδια ώρα.

Η αυτοκινητοπομπή και η μοτοπορεία πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος κορνάροντας και ανεμίζοντας ρωσικές και ελληνικές σημαίες, σε μια κινητοποίηση που διοργανώθηκε υπέρ της Ρωσίας και ξεκίνησε από το σταθμό του μετρό Συγγρού-Φίξ.

Έντονη ήταν η αντίδραση από την πλευρά των Ουκρανών που διαδήλωναν στο Σύνταγμα την ίδια ώρα. Απάντησαν στα κορναρίσματα με το σύνθημα: «Φασίστες», ενώ αναρωτήθηκαν γιατί επετράπη στην πορεία αυτή να φθάσει μέχρι την πλατεία.

Διαμαρτυρία Ουκρανών για την μοτοπορεία υπέρ της Ρωσίας

Νωρίτερα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν θα επιτρεπόταν να φθάσει η αυτοκινητοπομπή και η μοτοπορεία μέχρι το σημείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο υπέρ της Ουκρανίας.

Η αυτοκινητοπομπή και η μοτοπορεία ξεκίνησαν από το ύψος του σταθμού του μετρό Συγγρού-Φιξ, όπου και επέστρεψαν.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.