Ζελένσκι παρασημοφορει τους νεοναζί Αζόφ! «Είναι αυτοί που είναι»…

 
Ζελένσκι παρασημοφορει τους νεοναζί Αζόφ! «Είναι αυτοί που είναι»…

Εδω τότε γιατί έρχεται να μιλήσει που οι ναζί μας έκαψαν, μας δολοφόνησαν, χωριά ολόκληρα από την Μικρά Ασία μέχρι το 1940
και μας χρωστάνε  και από πάνω.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Ζελένσκι που την Πέμπτη θα στείλει βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην ελληνική Βουλή, προκαλεί . Μιλώντας στο  αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX News και τον δημοσιογράφο Μπρετ Μπάιερ, παραδέχθηκε πως το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ «είναι αυτό που είναι», λέγοντας όμως παράλληλα πως  υπερασπίζονται την πατρίδα και μέλη των ενόπλων δυνάμεων της χώρας!!!

«Θέλω να ξεκαθαρίσετε κάτι για εμάς. Υπάρχουν αναφορές και εκθέσεις για το Τάγμα Αζόφ που λέγεται ότι είναι ένας ναζιστικός παραστρατιωτικός οργανισμός στη χώρα σας και υπάρχουν εκθέσεις ότι έχουν προβεί σε θηριωδίες. Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι αμερικάνοι πολίτες για ουκρανικές μονάδες όπως το τάγμα Αζόφ;», ρώτησε τον Βολοντίμιρ Ζελέλνσκι ο δημοσιογράφος του FOX News.
Και η απάντηση Ζελένσκι:

«Το Αζόφ είναι αυτό που είναι, υπερασπίστηκαν την πατρίδα. Όλα αυτά τα τάγματα ενσωματώθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Οι μαχητές του Αζόφ δεν δρουν πλέον αυτόνομα αλλά είναι στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Το 2014 υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που μερικοί από αυτούς τους εθελοντές μας, όντως παραβίασαν τους νόμους και μπήκαν φυλακή. Ο νόμος είναι πάνω απ’ όλα», απάντησε.

Τα βίντεο στα οποία ο Ζελένσκι παρασημοφορούσε στελέχη των Αζόφ έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά όσοι επιμένουν να ελέγχουν την «ορθότητα» της «ενημέρωσης» προφανώς θα τα χαρακτήρισαν και αυτά …fake…

Militaire News -

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.