Έρχεται αναδρομική ρήτρα αναπροσαρμογής 7μήνου στους λογαριασμούς ρεύματοςΈνα σενάριο βγαλμένο από εφιάλτη, αποκάλυψε πως επεξεργάζονται ΔΕΗ και ιδιωτικοί πάροχοι ενέργειας, ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Αν επαληθευτούν όσα ανέφερε, χιλιάδες νοικοκυριά θα λυγίσουν υπό το αβάσταχτο βάρος των χρεώσεων, ενώ ήδη η κοινωνία φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στη ραγδαία ακρίβεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός εργατολόγος είπε πως οι εταιρίες παροχής ρεύματος σκέφτονται να χρεώσουν αναδρομικά τη ρήτρα αναπροσαρμογής για 7 μήνες. 
Η συνεχής και ραγδαία αύξηση των λογαριασμών ρεύματος χρεώνεται εκεί ακριβώς, με αποτέλεσμα να διπλασιάζεται ή και να τριπλασιάζεται το τελικό ποσό πληρωμής. Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς πως αν όντως υπάρξει αναδρομική χρέωση για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, οι πολίτες δε θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή.

Τέλος, προς επιβεβαίωση της πληροφορίας, οι συντελεστές της εκπομπής επικοινώνησαν με ορισμένες εταιρίες ρεύματος που δεν διέψευσαν το ενδεχόμενο αυτό, λέγοντας ότι όντως εξετάζεται. 
rosa.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.