Κίνα για ΗΠΑ: 10 πόλεμοι, 6 εκατ. νεκροί, καθόλου κυρώσεις


«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει το Πεκίνο. Η Κίνα, με φόντο τις κυρώσεις της Δύσης κατά της Ρωσίας, κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την έναρξη 10 πολέμων τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι προκάλεσαν τον θάνατο 6 εκατ. ανθρώπων.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του Τμήματος Πληροφοριών και εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Ζάο Λίζιαν, «ανέβασε» στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα κολάζ 10 πολεμικών φωτογραφιών.

Σε αυτό το κολάζ κατηγορεί ευθέως τις ΗΠΑ για έναρξη πολέμων και 6 εκατ. νεκρούς.

Στο ίδιο κολάζ αναφέρεται ότι σε καμία από τις περιπτώσεις αυτές οι ΗΠΑ δεν υποβλήθηκαν στη βάσανο των κυρώσεων. Όπως αναφέρει: «Μηδέν κυρώσεις».



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.