Τούρκος ΥΠΕΣ Σ.Σοϊλού: «O T.Σόρος είναι δολοφόνος ''


Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος χαρακτήρισε τον Τζορτζ Σόρος ως «δολοφόνο» και τον κατηγόρησε για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. 

Ο Σ.Σοϊλού τονίζει στη Sabah ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι νεκροί οργανισμοί και καταγγέλλει ότι η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος.

«Όλοι βλέπουμε τη χρεοκοπία του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ και των παγκόσμιων οργανισμών στον κόσμο. Η Ευρώπη ως κοινότητα δεν έχει νόημα. Η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος. Παραδίδονται στους κανόνες του Σόρος.

Επίσης, ο Σόρος είναι υπεύθυνος για όλα τα παιδιά που πέθαναν στον πόλεμο. Κανείς δεν πρέπει να ψάξει για εγκληματία πουθενά αλλού.

Όποιος θέλει να απελευθερωθεί ο Καβάλα, είναι και δολοφόνος των παιδιών στην Ουκρανία και τη Συρία. Δείτε το ζήτημα της Ουκρανίας, υπάρχει ο Σόρος από την αρχή. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι όχι ο Πούτιν».

Ο Σ.Σοϊλού αναφέρθηκε και στους S-400 λέγοντας ότι όσοι πιστεύουν ότι η Τουρκία θα εγκαταλείψει τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα είναι «νοητικά καθυστερημένοι». 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.