Μάζης: Δέχομαι απειλές... απο αυτούς που επιχειρούν τον νέο Eλληνικό διχασμό....Μάζης: Δέχομαι απειλές... απο αυτούς που επιχειρούν τον νέο Eλληνικό διχασμό....


Ο Δρ Ιωάννης Μάζης είναι επιστήμονας ο οποίος αναλύει και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον κόσμο μετά από την έναρξη του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

 Είναι αξιοσέβαστος ακόμη και από εκείνους που δε συμφωνούν με όσα λέει. Όχι όμως για όσους αυτή τη περίοδο έχουν αναλάβει να «αναστήσουν» τον Μακάρθι, που έμεινε στις μαύρες σελίδες της αμερικανικής ιστορίας από τις διώξεις πνευματικών ανθρώπων, καλλιτεχνών ακόμη και απλών πολιτών που αδιακρίτως κατηγορούνταν 
…χωρίς κατηγορίες ως «κομμουνιστές».

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης  κατήγγειλε, σε ομιλία του, στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου ότι επιχειρείται στον Ελληνισμό νέος διχασμός με αφορμή το Ουκρανικό και αποκάλυψε πως  δέχεται απειλές για τη ζωή του.

«Όποιος προσπαθεί να κάνει ανάλυση απειλείται και καθυβρίζεται”, είπε ο καθηγητής.

Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.