Δ.Μακεδονία: Κλειστά σχολεία λόγω έντονης χιονόπτωσης



Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται εδώ και 24 ώρες στη Δυτική Μακεδονία επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

 Έτσι με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, την Τετάρτη 2 Μαρτίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί.

Επίσης, στην ΠΕ Καστοριάς και στους δήμους, Καστοριάς, 'Αργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου Αργους Ορεστικού Καστοριάς.

Στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους, Εορδαίας και Σερβίων τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, στο δήμο Κοζάνης και στο δήμο Βοίου θα λειτουργήσουν στις 10.00 πμ ενώ στο δήμο Βελβεντού η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.15πμ.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.