Πούτιν:«Η Ουκρανία ίσως πάψει να αποτελεί κράτος»,

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία μπορεί να χάσει την κρατική της υπόσταση.

«Η τρέχουσα ηγεσία πρέπει να καταλάβει ότι εάν συνεχίσει να κάνει ό,τι κάνει, ρισκάρει το μέλλον της κρατικής υπόστασης της Ουκρανίας», είπε συγκεκριμένα ο  πρόεδρος της Ρωσίας, σε μια συνάντηση στη Μόσχα το Σάββατο, σύμφωνα με τους New York Times.


«Εάν συμβεί αυτό, εκείνοι θα έχουν την ευθύνη», προσέθεσε ο Πούτιν.

President Vladimir Putin of Russia said on Saturday that Ukraine might lose its statehood in his first extended remarks since the start of the war. «If that happens, they will have to be blamed for that,» he said.

Follow live updates: https://t.co/w1EEaYQZqg

— The New York Times (@nytimes) March 5, 2022


Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επιπλέον ότι όλα οδεύουν βάσει σχεδίου στην Ουκρανία και πως ο ρωσικός στρατός θα εκπληρώσει τους στόχους του, στο πλαίσιο της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».

«Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο στην Ουκρανία και ο ρωσικός στρατός θα εκπληρώσει τους στόχους του στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», είπε συγκεκριμένα.

Δήλωσε ακόμα ότι οι δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι παρόμοιες με κήρυξη πολέμου και υπερασπίστηκε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, λέγοντας ότι η Μόσχα πρέπει να υπερασπιστεί τους ρωσόφωνους στα ανατολικά της Ουκρανίας, καθώς και τα δικά της συμφέροντα.

Τόνισε, μάλιστα, ότι μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων θα έκανε τις χώρες που θα την επέβαλαν, «συμπολεμιστές», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο στη Ρωσία.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.