Περίεργη δήλωση Πέτσα για ""διακοπή τροφοδοσίας φυσικού αερίου λόγω αύξησης τιμών""


 

Μια δήλωση «βόμβα» έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος προανήγγειλε διακοπή τροφοδοσίας σε φυσικό αέριο αλλά και σε καύσιμα!

«Θα πρέπει να ξέρουμε ότι και οι τιμές αυτή τη στιγμή διαμορφώνονται με ένα τέτοιο τρόπο που προεξοφλούν και διακοπή τροφοδοσίας ακόμα και στο φυσικό αέριο και σε άλλα ζητήματα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως όταν έχουμε έναν πόλεμο αυτής της κλίμακας πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για το χειρότερο», είπε σχεδόν με μία ανάσα, ο Στέλιος Πέτσας, την ώρα που οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ρωτούσαν επίμονα για το αν υπάρχει πιθανότητα διακοπής τροφοδοσίας φυσικού αερίου.

Η δήλωση του Σ.Πέτσα προκάλεσε ντόρο στο διαδίκτυο με τον υπουργό μάλιστα να φτάνει στο σημείο να σχολιάζει το ποστ που έκανε χρήστης του Twitter.

Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν όντως θα υπάρξει θέμα τροφοδοσίας τους επόμενους μήνες, αυτό που όμως είναι σίγουρο είναι ότι οι τιμές έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και η κυβέρνηση δεν δείχνει να έχει κάποιο σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Άλλωστε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης είπε νωρίτερα ότι ο αποκλεισμός της Ρωσίας θα εκτινάξει τις τιμές του πετρελαίου σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι πως οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες με απρόβλεπτο το μέλλον, ενώ έκανε λόγο για εκτίναξη των τιμών σε καύσιμα και σιτάρι.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.