Ο Άδωνις Γεωργιάδης -υπουργός Ανάπτυξης- λέει ότι δε μειώνει το φόρο στα καύσιμα για να μην ευνοήσει τους πλούσιους!!!


Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μας ενημέρωσε για την αποφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μη μειώσει έστω και προσωρινά τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα. 

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

Δείτε λοιπόν τι πιστεύει -ή λέει ότι πιστεύει- ο υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης:


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτσης που βρέθηκε στο ίδιο στούντιο με τον διώκτη των …Καγιέν υπουργό Ανάπτυξης «περισσότερες από 18 χώρες της Ε.Ε., με τελευταίες την Ιρλανδία, την Κύπρο και την Πορτογαλία μείωσαν τον ΕΦΚ για όσο διαρκεί η κρίση και συγκρατούν τις τιμές των καυσίμων. 

Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, με τη βενζίνη πάνω από τα 2 ευρώ και το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,7 ευρώ το λίτρο, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως δεν μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν! Και ο κ. Σκρέκας ότι η μείωση του ΕΦΚ δεν θα λύσει το πρόβλημα ακρίβειας στα καύσιμα, αλλά στο ερώτημα γιατί η Κύπρος έχει φθηνότερα απαντά γιατί έχει λιγότερους φόρους.

Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του δεν είναι απλά υπεύθυνοι για την απόγνωση των πολιτών, αλλά τους δουλεύουν και από πάνω».



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.