Βέλγιο:Αυτοκίνητο έπεσε σε συγκετρωμένο πλήθος .Πέντε οι νεκροί, πολλοί τραυματίες. Ενδεχόμενη ισλαμική τρομοκρατική επίθεση;;;!


 


 Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος τα ξημερώματα σήμερα κοντά στην πόλη Λουβιέρ της Βαλονίας.

Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, περίπου στις 05:00 περισσότεροι από 150 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί καθώς ετοιμάζονταν να συμμετάσχουν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις μέσα στην ημέρα, όταν όχημα που είχε αναπτύξει ταχύτητα έπεσε πάνω τους.

Το τηλεοπτικό δίκτυο RTL μεταδίδει πληροφορίες για πέντε νεκρούς.

Άλλοι επτά έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ τουλάχιστον 15 άτομα υπέστησαν ελαφρά τραύματα και νοσηλεύονται από τραυματιοφορείς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα L’Avenir, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους – ανάμεσά τους ένα παιδί –, 12 τραυματίστηκαν σοβαρά και 20 πιο ελαφρά.

Το όχημα λέγεται ότι «επιτάχυνε» πάνω στο πλήθος, καθώς οι συγκεντρωμένοι άκουσαν «έναν τεράστιο θόρυβο» πίσω τους.

«Ακούσαμε έναν τεράστιο θόρυβο πίσω μας και ένα αυτοκίνητο έπεσε κυριολεκτικά πάνω μας. Ήταν μια σκηνή που δεν είχα φανταστεί ποτέ», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Το αυτοκίνητο επιτάχυνε και μέχρι να καταλάβουμε ότι κάτι συνέβαινε, όλοι ήταν στο έδαφος. Οι άνθρωποι ούρλιαζαν, ήταν τρομερό», είπε ένας άλλος.

Έχει συλληφθεί ένας ύποπτος, μεταδίδουν βελγικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές προσκείμενες στην αστυνομία.

Σημειώνεται πως το πλήθος ήταν από την καρναβαλική ομάδα Les Boute en Train και κατευθυνόταν προς την πλατεία του γειτονικού χωριού La Louvière όταν συνέβη η τραγωδία.

Πηγή: in.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.