Μάνδρα: Πρόταση εισαγγελέα να κηρυχθεί ένοχη η Ρένα Δούρου


Ενοχή για τρία αδικήματα πρότεινε για τη Ρένα Δούρου η Εισαγγελέας στη δίκη για τις φονικές πλημμύρες στη Μανδρα Αττικής το 2017.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ενοχή η Ρένα Δούρου για πρόκληση πλημμύρας δια παραλείψεως, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή δια παραλείψεως και σωματική βλάβη από αμέλεια δια παραλείψεως.

Αντίθετα, εισηγήθηκε να αθωωθεί για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.

Από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους, η Εισαγγελέας πρότεινε οι 20 να καταδικαστούν κατά περίπτωση για ανθρωποκτονία και σωματική βλάβη από αμέλεια τελούμενα δια παραλείψεως, και πλημμύρα από αμέλεια.

Αντίθετα, η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε αθώωση πρότεινε για 17 άτομα για την παράβαση καθήκοντος, εκτός από τον
προϊστάμενο πολεοδομίας Ελευσίνας και τους δυο υφιστάμενους του.

Τέλος πρότεινε την πλήρη απαλλαγή μιας κατηγορούμενης, υπαλλήλου της επιτροπής αστυνόμευσης ρεμάτων, καθώς έλειπε σε άδεια.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.