Διάρρηξη στο σπίτι του Άρη ΠορτοσάλτεΟ δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, υποστήριξε ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του για να το κλέψουν. 

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, οι δράστες μπήκαν όταν εκείνος και οι οικογένειά του έλειπαν από αυτό και το διαπίστωσαν όταν το βράδυ επέστρεψαν.

«Ανήκω και εγώ σε εκείνη την οικογένεια ενός συναισθήματος που το έχετε νοιώσει πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο, στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει μαγαριστεί το σπίτι τους. Αυτό το συναίσθημα που νοιώθεις όταν έχουν μπει τσογλάνια μέσα στο σπίτι και στο έχουν διαρρήξει», είπε ξεκινώντας την εκπομπή.


Συνεχίζοντας τόνισε: «Και αυτό το συναίσθημα το νοιώθω από χθες το βράδυ, όταν στην επιστροφή στο σπίτι δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την κλειδαριά και αντιληφθήκαμε ότι έχουμε υποστεί διάρρηξη. Η αίσθηση ότι έχουν μπει στο υπνοδωμάτιό σου, έχουν ανοίξει τις ντουλάπες, έχουν πετάξει τα ρούχα σου, είναι φρικώδες. Θα το πάρουμε και αυτό. Δεν είμαι και πολύ καλά. Υπάρχουν και χειρότερα στην ζωή θα μου πείτε και έχετε δίκιο».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.