Γερμανία και Γαλλία απορρίπτουν πληρωμές του φυσικού αερίου σε ρούβλια



Η Γερμανία και η Γαλλία απορρίπτουν την απαίτηση του Βλαντιμίρ Πούτιν για πληρωμές του φυσικού αερίου -μέσω ρωσικών τραπεζών- σε ρούβλια, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη παραβίαση των όρων των συμβολαίων και «εκβιασμό», στον οποίο και διαμηνύουν πως δεν πρόκειται να υποκύψουν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Βερολίνο μαζί με τον Γάλλο ομόλογό του, ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Ρόμπερτ Χάμπεκ, επισήμανε ότι δεν έχει δει ακόμη το νέο διάταγμα Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Γερμανία είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής της ροής ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.

Η προσπάθεια της Ρωσίας να διχάσει τους δυτικούς συμμάχους απαιτώντας πληρωμές για το φυσικό αέριο σε ρούβλια απέτυχε, σημείωσε ο Ρόμπερτ Χάμπεκ, προσθέτοντας ότι οι δυτικοί σύμμαχοι είναι αποφασισμένοι να μην «εκβιαστούν» από τη Ρωσία.
Ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας, Μπρούνο Λεμέρ, επισήμανε επίσης ότι Γαλλία και η Γερμανία απορρίπτουν την απαίτηση του Βλαντιμίρ Πούτιν.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.