“Ποιος θα λογοδοτήσει γι’ αυτή την εκατόμβη;” – Έγγραφο ΕΟΔΥ με τον αριθμό των νεκρών εκτός ΜΕΘ αποκάλυψε ο Πολάκης


Έγγραφο του ΕΟΔΥ, όπου αναφέρεται πως ο αριθμός των νεκρών εκτός ΜΕΘ στην πανδημία μέχρι την 1η Μαρτίου, ανήλθε στους 16.519 ασθενείς, δημοσιοποιεί με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας ταυτόχρονα για θλιβερή δικαίωση και εξευτελισμό του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

“Με επίσημο έγγραφο του ΕΟΔΥ ,το οποίο είχε στα χέρια του ο Πλεύρης αλλά δεν το δημοσιοποίησε στη Βουλή (το οποίο όμως ως Τομέας Διαφάνειας βρήκαμε και δημοσιεύουμε σήμερα)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) Από την αρχή της πανδημίας μέχρι 1/3/2022 ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ,16.519 ΑΣΘΕΝΕΙΣ(εντός ή εκτός νοσοκομείου.

2)Ο μέσος όρος αναμονής των διασωληνωμένων ασθενών για να ΒΡΟΥΝ ΚΛΙΝΗ ΜΕΘ ,ήταν 4,7 ΗΜΕΡΕΣ!!!”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων.

Αναφέρει ακόμα ότι η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση ήταν καταστροφική και πως χιλιάδες θα είχαν σωθεί, αν είχαν χορηγηθεί μονοκλωνικά αντισώματα. Αναρωτιέται ακόμα, ποιος θα λογοδοτήσει για αυτήν, όπως τη χαρακτηρίζει, την εκατόμβη.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.