Η Ρωσία σταματά τις παραδόσεις κινητήρων πυραύλων στις ΗΠΑ

 Νέα «αντίποινα» της Μόσχας στις δυτικές κυρώσεις για την εισβολή στην Ουκρανία. Όπως έγινε γνωστό, η  Μόσχα σταματά τις παραδόσεις κινητήρων πυραύλων στις ΗΠΑ, όπως διαμηνύει ο επικεφαλής της Roscosmos Ντμίτρι Ρογκοζίν.

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι σταματά τις παραδόσεις κινητήρων πυραύλων στις ΗΠΑ με τον επικεφαλης της Roscosmos Ντμίτρι Ρογκοζίν να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αφήστε τους να πετάξουν στο διάστημα με τις σκούπες τους».

Επιπλέον, η Μόσχα τερματίζει την συνεργασία με τις ΗΠΑ πάνω σε πειράματα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.