Ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το σπίτι της Πισπιρίγκου - Θα επιχειρήσει να φυγαδεύσει την οικογένεια της



Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, όπου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι αποδοκιμάζουν τους συγγενείς της.

Η αστυνομία, μάλιστα, αναζητά τρόπο για να τους φυγαδεύσει, καθώς νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου προπηλακίστηκαν από το πλήθος.

Όσο περνάει η ώρα τόσο περισσότεροι Πατρινοί συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι, φωνάζοντας «δολοφόνοι» και «παιδοκτόνοι» στα μέλη της οικογένειας, ενώ κάποιοι έχουν γράψει τη φράση «θάνατος στους παιδοκτόνους» στα παντζούρια του σπιτιού.  



BEST

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.