Αυτοί είναι οι τρεις απαγωγείς του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τριών ατόμων που κατηγορούνται για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργο Κυπαρίσση.

Τα στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Πρόκειται για τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που απήγαγαν ημεδαπό την 29-12-2021 και οι οποίοι συνελήφθησαν την 4-3-2022 από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (Σχετική η από 6-3-2022 Παρουσίαση).

Οι συλληφθέντες για την απαγωγή Κυπαρίσση

ΜΑΚΑΔΑΣΙΔΗ Αλέξανδρο του Οδυσσέα και της Κατίνας, γεννηθέντα την 18-4-1988 στην Ορεστιάδα



ΚΑΛΤΣΑ Θεόδωρο του Δημητρίου και της Ευγενίας, γεννηθέντα την 30-11-1981 στην Αθήνα




ΚΑΤΑΡΤΖΙΔΟΥ Χριστίνα του Δαμιανού και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 28-7-1983 στο Ίλιον Αττικής




Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων (συγκρότηση – ένταξη – διεύθυνση), αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί κάποιος άλλος σε πράξη για την οποία δεν υπάρχει υποχρέωση του, κατά συναυτουργία, εκβίαση τελεσθείσα με σωματική βία εναντίον προσώπου και με απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος ή ζωής, κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, εμπρησμό με πρόθεση, εκ του οποίου μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, οπλοφορία κατά συναυτουργία, οπλοκατοχή από κοινού και κατά μόνας, διακεκριμένη οπλοκατοχή κατά συναυτουργία, αντιποίηση και βία κατά υπαλλήλων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.