Πολιτικό μνημόσυνο για τους έξι μήνες από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη αύριο



Πολιτικό μνημόσυνο για τους έξι μήνες από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη οργανώνουν, αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Φίλων Μίκη Θεοδωράκη.

Το πολιτικό μνημόσυνο θα τελεστεί στις 7 το απόγευμα στο θέατρο « Μίκης Θεοδωράκης», στο παλιό λιμάνι Χανίων, με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Αγοραστάκη, πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης.


Η τελετή, κατά την οποία θα τηρηθούν τα ισχύοντα πρωτόκολλα κατά της διασποράς του covid - 19, θα κλείσει με μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, ενω στούς παρευρισκομένους θα διατεθεί από την Περιφέρεια Κρήτης - Π.Ε. Χανίων το βιβλίο του Γιώργου Αγοραστάκη «Το πνεύμα της Επανάστασης του '21 και ο Μίκης Θεοδωράκης» των Εκδόσεων «Πυξίδα της Πόλης».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.