Η Τουρκία ως διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις Ρωσσίας- Ουκρανίας!Στήν Αττάλεια τήν Πέμπτη η συνάντηση Ρώσσου και Ουκρανού ΥΠΕΞ!!


 


 Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα έχουν διαβουλεύσεις στην Αττάλεια της Τουρκίας την Πέμπτη, ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου.

«Η συνάντηση θα είναι σε τριμερή μορφή. Θα συμμετάσχω και εγώ», είπε ο κ. Τσαβούσογλου.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ουκρανίας και της Ρωσίας από την έναρξη της εισβολής.
Σήμερα ο τρίτος γύρος διαπραγματεύσεων

Σήμερα εντωμεταξύ στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσουν οι νέες ρωσο-ουκρανικές συνομιλίες, μετέδωσε η ρωσική κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη το λευκορωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Belta.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο το RT στο κανάλι του στο Telegram, η ρωσική αντιπροσωπεία έχει ήδη φτάσει στη Λευκορωσία και οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες δύο ώρες (16:00 ώρα Ελλάδας).

Την ίδια πληροφορία μετέδωσε η ρωσική κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη το λευκορωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Belta

Την περασμένη εβδομάδα, οι πλευρές συμφώνησαν να ανοίξουν ανθρωπιστικούς διαδρόμους για να επιτρέψουν στους αμάχους να βγουν από ορισμένες ζώνες μάχης, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει λειτουργήσει μέχρι στιγμής, με τις πλευρές να κατηγορούν η μία την άλλη για παραβίαση της τοπικής εκεχειρίας.

Όπως αναφέρει το RT δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για το εάν έχει ξεκινήσει και η ουκρανική αντιπροσωπεία για το Μπρεστ της Λευκορωσίας. Νωρίτερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ανέφερε ότι μέλος της ουκρανικής αντιπροσωπείας επιβεβαίωσε ότι ο τρίτος γύρος συνομιλιών θα συνεχιστεί σήμερα στις 15:00 (τοπική ώρα).


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.