Κλέβουν τα καύσιμα από τα σκάφη στη μαρίνα ΑμφιλοχίαςΔίχως τέλος είναι στην Αμφιλοχία τα περιστατικά κλοπών βενζίνης από ρεζερβουάρ βαρκών στη μαρίνα (αλιευτικό καταφύγιο) με αρκετούς ιδιοκτήτες να έχουν ήδη ενημερώσει για τα συμβάντα το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, άγνωστοι έχουν κυριολεκτικά ρημάξει τα ρεζερβουάρ στις βάρκες που είναι δεμένες στη μαρίνα Αμφιλοχίας. Σχετικές καταγγελίες έχουν γίνει και για βάρκες στην ευρύτερη περιοχή, όπως για παράδειγμα στο Σπάρτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο μήνα από το αλιευτικό καταφύγιο στην Αμφιλοχία έχει κλαπεί και μία βάρκα.

Όπως τονίζουν ιδιοκτήτες που επικοινώνησαν με το karvasaras.gr πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη φύλαξη του χώρου, ώστε να σταματήσουν να σημειώνονται ανάλογα περιστατικά.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.