Καταδίωξη στό κέντρο τής Αθήνας αυτοκινήτου από τήν αστυνομία! Συνελήθφη ο ένας ύποπτος, αναζητούνται άλλοι δύο!


 


  Το όχημα θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα DNA και αποτυπωμάτων

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, σημειώθηκε καταδίωξη «θρίλερ», η οποία ξεκίνησε από την περιοχή του Ζωγράφου και κατέληξε μέχρι το κέντρο της Αθήνας, όπου και χάθηκαν τα ίχνη των δραστών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί για χιλιόμετρα καταδίωκαν το αυτοκίνητο και έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει, εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, κατάφερνε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο στην οδό Παπανδρέου στου Ζωγράφου και διαπίστωσαν, ότι μέσα επέβαιναν τρία άτομα.

Από την καταδίωξη το αυτοκίνητο έφτασε μέχρι την οδό Πανεπιστημίου, όπου ξαφνικά σταμάτησε, ένας νεαρός κατέβηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί και τότε μία ομάδα των αστυνομικών τον καταδίωξε και τον ακινητοποίησε, ενώ μία δεύτερη ομάδα συνέχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητο, το οποίο όπως αποδείχθηκε, ανενόχλητο, μαζί με τους δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Αρκετή ώρα αργότερα, άλλες περιπολίες εντόπισαν το ύποπτο όχημα να έχει πέσει με δύναμη στην εξωτερική περίφραξη μίας πολυκατοικίας, στο Γκάζι, με τους δύο επιβαίνοντες να έχουν καταφέρει να γλιτώσουν από τους αστυνομικούς.

Όπως αποδείχθηκε, το ύποπτο αυτοκίνητο απασχολούσε τις Αρχές καθώς είχε κλαπεί από την περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ το νεαρό άτομο το οποίο επέβαινε στο αυτοκίνητο και συνελήφθη, βρίσκεται και εξετάζεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.