ΠΟΕΔΗΝ για τον έγγραφο του ΕΟΔΥ: Όλα στο φως


Στο έγγραφο του ΕΟΔΥ για τους θανάτους ασθενών με κορονοιό εκτός εντατικής θεραπείας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος: «Επίσημο έγγραφο του ΕΟΔΥ επιβεβαιώνει ότι έχουμε πει έως σήμερα για τις ΜΕΘ. 17.000 ασθενείς από κορονοϊό έχασαν  τη ζωή τους  εκτός ΜΕΘ  σε θαλάμους κλινικών  έως σήμερα  όταν όλοι οι ασθενείς θα πρέπει  να δίνουν τη  μάχη για τη ζωή με τους καλύτερους θεραπευτικούς όρους μέσα   σε ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ».

Όπως ο ίδιος αναφέρει «Το έγγραφο του ΕΟΔΥ αναφέρεται στις λίστες αναμονής  για ΜΕΘ επί πολλές ημέρες  επιβεβαιώνοντας την επιλογή ασθενών. Αλήθεια μετά   από όλα αυτά ποιος έλεγε αλήθεια για τις ΜΕΘ; Το Υπουργείο ή η ΠΟΕΔΗΝ; Είναι σε εξέλιξη εξ άλλου η εισαγγελική  έρευνα που προκάλεσε η ΠΟΕΔΗΝ. Όλα στο φως».
Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είναι τραγικό ακόμη και σήμερα να βγαίνουν κάθε ημέρα ζωντανοί από τις ΜΕΘ  μόνο  5 ασθενείς  με κορονωιό και να πεθαίνουν 50 οι περισσότεροι σε κοινούς θαλάμους.

«Είναι τραγικό να έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ μόνο 4.365 ασθενείς ζωντανοί. Το πρώτο χρόνο της πανδημίας χάθηκαν 6.500 ασθενείς από κορωνοιο. Τον δεύτερο χρόνο χάθηκαν 20.000 ασθενείς με καλύτερη γνώση, καλύτερες θεραπείες, περισσότερο  χρόνο να οργανωθεί το σύστημα και κυρίως  τους εμβολιασμούς.  ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; ΦΤΑΙΕΙ η κατάσταση του ΕΣΥ. Αντί να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν προσπαθούν ακόμη και τώρα να ιδιωτικοποιήσουν το σύστημα» καταλήγει ο ίδιος .

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.