ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ



Πυροβολισμούς δέχτηκε ένας 65χρονος τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης.

Ειδικότερα, ο 65χρονος επιχειρηματίας, τα ξημερώματα της Πέμπτης, κινείτο με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Ο ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας ξαφνικά δέχθηκε πυρ από τους δράστες, οι οποίοι τον πυροβόλησαν μέσα από άλλο αυτοκίνητο.

Αφού τον γάζωσαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος επιχειρηματίας έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης αρχικά και συνάδελφοί τους από την Ασφάλεια, οι οποίοι περισυνέλεξαν πάνω από 5 κάλυκες.


Τώρα, οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, ψάχνουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας για να φτάσουν στους δράστες.

Εκτιμούν ότι πίσω από τη δολοφονική επίθεση στον επιχειρηματία κρύβονται προσωπικές διαφορές.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.