Ελένη Τουλουπάκη ,Νέα προθεσμία για την απολογία της για το σκάνδαλο Νοβάρτις!!


 




Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, από την ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Πρόκειται για την Τρίτη κατά σειρά προθεσμία της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, αυτή τη φορά για τις 4 Απριλίου.

Έξω από τον Άρειο Πάγο ήταν συγκεντρωμένη ομάδα περίπου 30 ατόμων η οποία ξέσπασε σε χειροκροτήματα φωνάζοντας «Μπράβο Ελένη», ενώ η ίδια ανταποκρίθηκε με χαιρετισμό.

Κατά την αποχώρησή της και πάλι η κυρία Τουλουπάκη χειροκροτήθηκε από την ομάδα των συγκεντρωμένων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας (σε βαθμό κακουργήματος) και τα πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, της ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης δικαστικού απορρήτου και της παράβασης του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.