Μπέρνυ Σάντερς - Η συγκλονιστική ομιλία στο κοινοβούλιο των ΗΠΑ για την Ουκρανία


Από την πρώτη ημέρα του πολέμου στην Ουκρανία , η καταδίκη της ρωσικής εισβολής ήταν δεδομένη. Και παραμένει…

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει η Δύση να εξετάσει τι οδήγησε σε αυτό τον πόλεμο και αν με τις ενέργειες της , εδώ και δεκαετίες, έχει και αυτή ευθύνες για το φυτίλι που άναψε…

Στην Ελλάδα δυστυχώς , έχει διαμορφωθεί ένα αρρωστημένο κλίμα από κάποιους που σχεδόν θέλουν να απαγορεύσουν ακόμη και την έκφραση απλών ερωτημάτων!

Μια φασίζουσα αντίληψη που θεωρεί ότι πρέπει να ακούγεται και να επικρατεί η μία άποψη. Αντίληψη που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να προσλαμβάνει πολύ επικίνδυνες διαστάσεις στην Ελλάδα.

Για όλους αυτούς -τους λίγους ελπίζουμε- που θεωρούν ότι πρέπει ο κόσμος να φορά πάντα παρωπίδες και να αντιμετωπίζει ακόμη και μεγάλα γεγονότα , όπως ένας πόλεμος στην Ευρώπη, με κομματικά γυαλιά , η ομιλία του Αμερικανού Γερουσιαστή Μπέρνυ Σάντερς χθες, στο Κογκρέσο ,είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Λέει τα πράγματα με το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ κι όχι με «τσιτάτα» και αφορισμούς.

Είναι μόλις 18 λεπτά και αξίζει να την παρακολουθήσετε, για να καταλάβετε τι συμβαίνει στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

Το βίντεο από το independentnews.gr το οποίο έκανε και τον υποτιτλισμό.
militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.