Πούτιν: Κανείς δεν θα απειλήσει τη Ρωσία – Η Ουκρανία χρησιμοποιεί μισθοφόρους



Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μίλησε για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία. Επαίνεσε τους Ρώσους στρατιώτες ως «πραγματικούς ήρωες» και ανακοίνωσε πως θα τιμήσει μετά θάνατον έναν Ρώσο στρατιώτη που ανατινάχτηκε για να γλυτώσει τη σύλληψή του από Ουκρανούς.

Οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι είναι «ένας λαός», σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τόνισε τι οι Ουκρανοί «απειλούνται και υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου». Ο ίδιος εξέφρασε για μια ακόμη φορά τους ισχυρισμούς του ότι η Ρωσία πολεμά τους «νεοναζί» και ότι οι άμαχοι χρησιμοποιούνται ως «ανθρώπινες ασπίδες».

«Δεν μπορούν να βιάζουν τεθωρακισμένα δίπλα σε νηπιαγωγεία. Χρησιμοποιούν αμάχους ως ασπίδες. Στο Χάρκοβο υπήρχαν 3.179 ξένοι φοιτητές. Χιλιάδες είναι αυτοί που προσπαθούν φύγουν», είπε σε άλλο σημείο του διαγγέλματός του. Όπως είπε, η Ουκρανία βάζει στρατιωτικό εξοπλισμό στον αστικό ιστό και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον άμαχο πληθυσμό ως «ασπίδα».

Σημείωσε ότι η Ρωσία έχει ανοίξει ανθρωπιστικούς διαδρόμους αλλά η ουκρανική κυβέρνηση δεν τους επιτρέπει να φύγουν. Άνθρωποι που προσπάθησαν να φύγουν χτυπήθηκαν από ελεύθερους σκοπευτές, αυτά μόνο Ναζί τα έκαναν, προσέθεσε.

Στις κατηγορίες που εξαπέλυσε περιέλαβε και το ότι η Ουκρανία χρησιμοποιεί μισθοφόρους.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε ότι το κράτος θα αποζημιώσει τις οικογένειες των στρατιωτικών που χάθηκαν στον πόλεμο ενώ θα καταβληθεί αποζημίωση και στους Ρώσους στρατιώτες που τραυματίστηκαν.

«Κανείς δεν θα μας απειλήσει, ούτε με πυρηνικά, είμαστε ένας περήφανος λαός με περήφανο στρατό», είπε και επανέλαβε την απαίτηση για «αποστρατιωτικοποίηση» και αποναζιστικοποίηση.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.