Πούτιν: Προδότες και πέμπτη φάλαγγα οι φιλοδυτικοί Ρώσοι


Κατακεραύνωσε τους «εθνικούς προδότες, που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς στρείδια και ελευθερία φύλου», ο Ρώσος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής ομιλίας του.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος έχει καταστείλει κάθε διαφωνία μετά την εισβολή στην Ουκρανία, κατακεραύνωσε την Τετάρτη τους φιλοδυτικούς Ρώσους, αποκαλώντας τους «εθνικούς προδότες» σε τηλεοπτική ομιλία του.

«Η Δύση θα προσπαθήσει να στηριχθεί στη λεγόμενη πέμπτη φάλαγγα, σε εθνικούς προδότες, σε αυτούς που κερδίζουν χρήματα εδώ μαζί μας αλλά ζουν εκεί. Και εννοώ "ζουν εκεί" ούτε καν με τη γεωγραφική έννοια της λέξης, αλλά σύμφωνα με τις σκέψεις τους, τη δουλική τους συνείδηση», είπε ο Πούτιν. Προσθέτει ότι «ο κόσμος θα φτύσει τους προδότες όπως φτύνει ένα μιγάκι που μπήκε στο στόμα».

Αυτοί οι άνθρωποι «δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς στρείδια και ελευθερία φύλου», πρόσθεσε.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.