Νεαρός έπεσε στις ράγες του τρένου από την γέφυρα στο Μεζούρλο στην Λάρισα!!


 


Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
Αναστάτωση το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λάρισα, όταν ένας νέος άντρας ηλικίας 20 έως 25 ετών, έπεσε από γέφυρα στις γραμμές του τρένου.

Το συμβάν σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, έλαβε χώρα στην περιοχή του Μεζούρλου, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο νεαρός βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μεταφέρουν τον νεαρό με σοβαρά τραύματα, αλλά ζωντανό, στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Κατά πληροφορίες φέρει κακώσεις στην ποδοκνημική, ανοιχτά κατάγματα και άλλα εσωτερικά τραύματα, ωστόσο διατηρεί επαφή με το περιβάλλον.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.