Έκρηξη σε πλοίο στην Οδησσό



Σε πλοίο, εσθονικών συμφερόντων, που πλέει υπό σημαία Παναμά, σημειώθηκε έκρηξη ανοιχτά της Οδησσού.
Οι ουκρανικές αρχές κατάφεραν να διασώσουν και τα έξι μέλη του πληρώματος του εμπορικού πλοίου Helt, που βυθίστηκε στα ανοιχτά της Οδησσού ύστερα από έκρηξη.

Όπως τονίζεται, οι έξι ναυτικοί (Λευκορώσοι, Ρώσοι και Εσθονοί, περισυνελέγησαν από την ουκρανική υπηρεσία διάσωσης.

Ο Βίκτορ Βίσνιοφ, ο αναπληρωτής επικεφαλής του ουκρανικού λιμενικού, είπε ότι τα έξι μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε ένα νοσοκομείο στην κοντινή πόλη Τσερνομόρσκ επειδή παρέμειναν για πολλές ώρες στην παγωμένη θάλασσα. Δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για την κατάστασή τους.

Στο πλοίο, εσθονικών συμφερόντων, που πλέει υπό σημαία Παναμά, σημειώθηκε έκρηξη ανοιχτά της Οδησσού και σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, ενδέχεται να χτύπησε νάρκη.


Νωρίτερα ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Μπανγκλαντές που βρισκόταν στο ουκρανικό λιμάνι Όλβια στη Μαύρη Θάλασσα έπληξε πύραυλος, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας Μπανγκλαντεσιανός, μέλος του πληρώματος, σύμφωνα με όσα είπε σήμερα αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας.
Το φορτηγό πλοίο Banglar Samriddhi, με σημαία Μπανγκλαντές, είχε 29 μέλη πληρώματος, όλοι τους Μπαγκλαντεσιανοί. Το πλοίο επλήγη την ώρα που βρισκόταν στο λιμάνι Όλβια μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, εξήγησε ο αξιωματούχος.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.