Η Γιάννα Παπαδάκου ''καρφώνει'' τον Αδωνι Γεωργιάδη



Η Γιάννα Παπαδάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε τα ακόλουθα:

«Για όσους βιάστηκαν να χαρούν για την υπόθεση της αντιδικίας μου με τον Sabby Mioni, που από το 2019 ‘διαφημίζει’ ότι δήθεν μου παίρνει το σπίτι διότι με τα δημοσιεύματα μου για το σκάνδαλο της λίστας Lagarde επιτέλεσα το δημοσιογραφικό μου καθήκον, τους πληροφορώ ότι:

1. Υπάρχουν δύο ακόμα βαθμοί δικαιοδοσίας στα ελληνικά δικαστήρια που θα εξετάσουν, προφανώς, με μεγαλύτερη προσοχή την όλη υπόθεση, και στο τέλος θα δικαιωθώ.

2. Να θυμίσω ότι και χθες προσκόμισα στην ανακρίτρια όλα τα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύω την αλήθεια για την απόφαση του Λονδίνου, με βάση την οποία ο κ. Mioni επιδιώκει να μου πάρει το 50% του σπιτιού μου. Καταδικάστηκα ερήμην στο εξωτερικό με ψευδή στοιχεία και έχω κάνει μήνυση εναντίον του για απάτη επι δικαστηρίω. Έπονται, βεβαίως οι σχετικές αγωγές.

Υ.Γ. Επειδή είδα ότι έκανε και σχετική ανάρτηση ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, επιχαίροντας για την απόφαση υπέρ του κ. Mioni, τον συμβουλεύω να μην ‘καρφώνεται’ για τις φιλίες του. Του λέω επίσης, ότι το ρεπορτάζ συνεχίζεται, και ότι όλη η αλήθεια και για την υπόθεση του για το σκάνδαλο Novartis θα βγει στο φως. Εγώ κατηγορούμαι γιατί έκανα τη δουλειά μου, και εκείνος ερευνήθηκε για μίζες και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Τα τρόλ φυσικά κάτω από την ανάρτηση της κάνουν πάρτι πανικού....


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.