Η Βασίλισσα Ελισάβετ παρέστη στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου



Μετά την τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια, η Βασίλισσα Ελισάβετ μετέβη στη βρετανική πρωτεύουσα για να αποτίσει φόρο τιμής στον σύζυγό της Φίλιππο, που έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Απρίλιο.

Να σημειωθεί ότι η τελική απόφαση να μεταβεί η Βασίλισσα στο Αβαείο του Ουέστμινστερ πάρθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μόλις δύο ώρες πριν, κι αυτό λόγω των κινητικών της προβλημάτων.

Εκπρόσωπος του Παλατιού ανακοίνωσε το γεγονός, νωρίτερα, λέγοντας: «Η Βασίλισσα σκοπεύει να παραστεί στη λειτουργία…».
Λίγο καιρό μετά από τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, η Βασίλισσα αποσύρθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Σήμερα, Τρίτη (29.03.23022), η Ελισάβετ, υποβασταζόμενη από τον πρίγκιπα Άντριου μπήκε στο Αβαείο, από όπου απουσιάζουν – όπως έγινε γνωστό – ο πρίγκιπας Χάρι και φυσικά η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι επέλεξαν να παραμείνουν στην Καλιφόρνια όπου ζουν.

Η Βασίλισσα ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο με τον γιο της πρίγκιπα Άντριου – πρόσωπο που έχει βρεθεί στο επίκεντρο σεξουαλικών σκανδάλων – από το Κάστρο του Ουίνδσορ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την Ακολουθία της Ημέρας των Ευχαριστιών για τον αποθανόντα Δούκα του Εδιμβούργου.

Ωστόσο, η απόφαση να μετακινηθεί προς το Λονδίνο με τον Άντριου θεωρήθηκε μη αναμενόμενη και ότι μπορεί να εξέπληξε αρνητικά τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο αλλά και τον εγγονό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.