Ρωσική πρεσβεία: Θα βάλουμε τέλος στους φόνους Ελλήνων ομογενών από το ναζιστικό τάγμα Αζόφ


Με αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα, η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα επανέρχεται στους θανάτους Ελλήνων ομογενών της Μαριούπολης (Ουκρανία) αφού είχε αρνηθεί εξ αρχής πως εμπλέκονται οι ρωσικές δυνάμεις.

Παράλληλα αναδημοσιεύει απόσπασμα από συνέντευξη ομογενούς στο ΣΚΑΪ ενώ διαμηνύει πως θα βάλει τέλος στη δράση του «ναζιστικού τάγματος Αζόφ» και τους φόνους αμάχων Ουκρανών και ελληνικής καταγωγής.

«Τώρα το ναζιστικό τάγμα Αζόφ τρομοκρατεί τους κατοίκους της Μαριούπολης, κρύβεται πίσω από τις πλάτες των αμάχων, σκοτώνει και Ουκρανούς ελληνικής καταγωγής, όπως στο Σαρτανά, με πυραύλους Grad. Η Ρωσία θα βάλει τέλος σε αυτό!», αναφέρει συγκεκριμένα.

Σημειώνει επίσης ότι «Εδώ και 8 χρόνια καταδικάζουμε την άνοδο του νεοναζισμού στην Ουκρανία. Η Δύση έκανε πως δεν βλέπει, παράλληλα εξόπλιζε και εκπαίδευε τους εκεί ναζιστές, το κάνει και σήμερα!».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.