ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΕΑ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΑΣΤΩΤΟΣ!!

Δεν επιζητούμε κλιμάκωση δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος - Συνομιλούμε με Putin αναφέρει και το Ηνωμένο Βασίλειο

Αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλλουν Αμερικανοί αξιωματούχοι να πείσουν, πως δεν επιδιώκουν «αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία», μετά την πρωτοφανή δήλωση Biden περί απομάκρυνσης του Putin από την εξουσία.
Οι ΗΠΑ δεν επιδιώκουν αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία, δήλωσε την Κυριακή (27/3) ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken, μια ημέρα αφότου ο πρόεδρος Biden προφανώς ζήτησε την αποπομπή του Ρώσου ομολόγου του.
«Για όνομα του Θεού, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία», τόνισε ο Biden σε ομιλία του στη Βαρσοβία που προκάλεσε την καταδίκη της Μόσχας.

 
«Όπως γνωρίζετε, και όπως μας έχετε ακούσει να λέμε επανειλημμένα, δεν έχουμε στρατηγική αλλαγής καθεστώτος στη Ρωσία — ή οπουδήποτε αλλού», σημείωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.
Τα σχόλιά του ήταν η δεύτερη απόπειρα των ΗΠΑ να διασκεδάσουν αυτό που φαινόταν ότι ήταν κάλεσμα για απομάκρυνση του Putin από την εξουσία κατά τη διάρκεια ομιλίας στην Πολωνία, στην οποία ο Biden προειδοποίησε τις υπερατλαντικές δημοκρατίες να προετοιμαστούν για έναν «μακρύ αγώνα» για την προστασία της ελευθερίας στην Ευρώπη.

Έμμεση αποδοκιμασία Γαλλίας - Βρετανίας

Ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron είπε ότι δεν θα επαναλάβει τα λόγια του Biden και ότι θα πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση, προσθέτοντας ότι στόχος του είναι να συνεχίσει να συνομιλεί με τον Putin σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός.
«Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κάνουμε τα πάντα για να μην επιτρέψουμε την επιδείνωση της κατάστασης», είπε ο Macron στο France 3 TV.
«Δεν θα κάνω τέτοιου είδους σχόλια». . . Δεν πρέπει να είμαστε σε κλιμάκωση λόγων ή πράξεων».
Η Βρετανία από την πλευρά της είπε ότι δεν πιέζει για αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία και πίστευε ότι στον Putin θα πρέπει να προσφερθεί μία ευκαιρία εξόδου από τον πόλεμο, γράφουν οι Financial Times.
«Είναι καλό καταρχήν να δίνουμε κίνητρα για καλή στάση, να μην ενθαρρύνουμε χειρότερη συμπεριφορά υπονοώντας ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να χάσουμε», είπε ένας ανώτερος Βρετανός αξιωματούχος.
Η Liz Truss, υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε ότι οι κυρώσεις θα μπορούσαν να αρθούν εάν ο Putin αποχωρήσει από την Ουκρανία και δεσμευθεί να «δεν θα επιτεθεί και αλλού».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.