Ο Μπακογιάννης αναγνώρισε τον «δήμαρχο» της κατεχόμενης Λευκωσίας


Διπλωματικό ατόπημα του Μπακογιάννη!

Ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το «παρών» το Σαββατοκύριακο σε φόρουμ των δημάρχων της Μεσογείου, που έγινε στη Φλωρεντία, στο οποίο συμμετείχε και ο αυτοαποκαλούμενος ως «δήμαρχος» της κατεχόμενης περιοχής της Β. Λευκωσίας Μεχμέτ Χαρμαντσί, o oποίος, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», όχι μόνο συμμετείχε στις εργασίες της συνόδου, αλλά υπέγραψε και το κείμενο των συμπερασμάτων που παρουσιάστηκε ως διακήρυξη υπέρ της ειρήνης και της δημοκρατίας! Ο ίδιος αναφέρθηκε στο επίσημο πρόγραμμα ως εκπρόσωπος της τουρκικής κοινότητας Λευκωσίας, όμως το όνομά του μπήκε στον κατάλογο με τους δημάρχους, ενώ δηλώνει στην επίσημη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι «δήμαρχος της Β. Λευκωσίας».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του φόρουμ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μετά το πέρας των εργασιών υπογράφηκε και η προαναφερόμενη διακήρυξη από όλους τους δημάρχους που συμμετείχαν, αλλά και τους δεκάδες καθολικούς επισκόπους. Επομένως, όπως προκύπτει, ο Κώστας Μπακογιάννης συνυπέγραψε διεθνές κείμενο με τον «δήμαρχο» του ψευδοκράτους, αναγνωρίζοντάς τον ως δήμαρχο της Λευκωσίας, της μόνης ευρωπαϊκής πρωτεύουσας που είναι υπό κατοχή. Πρόκειται για ένα σοβαρό διπλωματικό ατόπημα, για το οποίο οφείλει εξηγήσεις… Στο φόρουμ συμμετείχαν περισσότεροι από 100 δήμαρχοι πόλεων της Μεσογείου, όπως η Κωνσταντινούπολη, το Τελ Αβίβ και η Αθήνα.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.