Γεύμα Μητσοτάκη-Ερντογάν την ερχόμενη Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη


Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι την ερχόμενη Κυριακή ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα γευματίσει με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη. Ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει στο Φανάρι την λειτουργία για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας έχουν ταχθεί υπέρ της συνάντησης τώρα, λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία.

Θέλουμε να μιλήσουμε με τον Ερντογάν τώρα για να τον «καλμάρουμε»; Για να του πούμε ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται «αναθεωρητικά» όπως ο Πούτιν; Ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός και η αναγκαιότητα της συνάντησης, όταν δεν υπάρχει ούτε υποψία πρόθεσης αποκλιμάκωσης από την πλευρά της Άγκυρας; Τι ακριβώς περιμένουμε από το γεύμα Μητσοτάκη-Ερντογάν αν τελικά γίνει; Πόσες συναντήσεις Ελλήνων πρωθυπουργών έχουν γίνει ,πάντα με την …ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει; Και τέλος πόσο στέκει πλέον το επιχείρημα ότι οι «δίαυλοι επικοινωνίας» πρέπει να μείνουν ανοιχτοί;

militaire.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.