ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΡΕΚΑ: ""ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.... ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ""


 

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΡΟ ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ" ΤΟ  ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ""

 «Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρεκας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκρέκας, «ας είναι η σημερινή ημέρα, ημέρα ευαισθητοποίησης απέναντι στην εξοικονόμηση και την ορθολογική χρήση του πιο πολύτιμου πόρου στον πλανήτη μας».

Μάλιστα, ο υπουργός υπενθύμισε ότι «η κυβέρνηση, με οργανωμένο σχέδιο δράσης, διασφαλίζει τους υδάτινους πόρους και την προστασία τους από την κλιματική κρίση. Εκσυγχρονίζουμε τα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης για να μειώσουμε τις απώλειες και υλοποιούμε δράσεις εξοικονόμησης ύδατος στα νοικοκυριά».

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.