Ε.Αντώναρος γιά Κ.Μητσοτάκη! ""Τρομαγμένος ο πρωθυπουργός ..η Κ.Ο τής Ν.Δ βράζει!!""

 

 


 
Την αγωνία την οποία νιώθουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, λόγω της κατάρρευσης του κόμματος, περιέγραψε ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Δεν κοχλάζει απλώς η κατάσταση στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, είναι έτοιμος να τιναχτεί ο τέντζερης στον αέρα!», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Τα τηλεφωνήματα που δέχομαι καθημερινά από κόσμο που βρίσκεται στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο είναι τηλεφωνήματα αγωνίας, γιατί τώρα βλέπουν τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο να μαραζώνει. Και την κατάσταση που επικρατεί έξω στην κοινωνία την αντιλαμβάνεται ο μέσος βουλευτής – κυρίως ο βουλευτής που πολιτεύεται στην περιφέρεια. Όταν ο βουλευτής αυτός βλέπει λοιπόν το κόμμα του να καταρρέει, αυτό τι σημαίνει; Πως τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συνάδελφοί του κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής. Ο κόσμος που ψήφιζε στο παρελθόν ΝΔ απομακρύνεται, και ο λόγος είναι ένας. Έχει ονοματεπώνυμο – λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Κι αυτό το ξέρει και ο κόσμος και βουλευτές. Κατ’ ιδίαν οι βουλευτές, σας διαβεβαιώνω πως μου το λένε».

Σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο, «ο Μητσοτάκης είναι ένας τρομαγμένος πρωθυπουργός. Προσπαθεί να το κρύβει με διάφορα ευφυολογήματα, εφευρήματα, δεσμεύσεις όχι και τόσο ξεκάθαρες – όπως αυτές που έκανε στη Βουλή για την φορολόγηση των υπερκερδών των εταιριών παραγωγής ενέργειας. Η δέσμευσή του για φορολόγηση του 90% των κερδών των εταιριών αυτών, είναι κενή περιεχομένου με τον τρόπο που έγινε από τον πρωθυπουργό στο κοινοβούλιο».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ο κ. Αντώναρος δήλωσε πως «εκτιμώ ότι πάντα υπάρχει στο μυαλό του Μητσοτάκη για να κερδίσει χρόνο. Βεβαίως η διεθνής κατάσταση και η φτώχεια που εξαπλώνεται στην ελληνική κοινωνία δεν τον ευνοεί. Αυτές τις διαβεβαιώσεις που δίνει, αυτό που λέει ‘δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές’ τις κρατάμε, αλλά δεν χρειάζεται να τις πάρουμε τοις μετρητοίς. Γιατί η πίεση που αισθάνεται από τις δημοσκοπήσεις που φτάνουν καθημερινά στο γραφείο του είναι πραγματική».

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.