Συνεχίζει η κυβέρνηση να στέλνει όπλα στην Ουκρανία;



Εξηγήσεις για τα όπλα που έστειλε η Ελλάδα με απόφαση του πρωθυπουργού στην Ουκρανιία, ζητούν με κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κύριοι Δρίτσας και Τσίπρας σε κοινή του δήλωση αναφέρουν:

«Στέλνει κι άλλα όπλα η Ελλάδα στην Ουκρανία;»

«Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός από τα Kαλάσνικοφ, η ελληνική Κυβέρνηση έχει ήδη στείλει ή ετοιμάζεται να στείλει στην Ουκρανία και άλλα οπλικά συστήματα, κυρίως αντιαρματικά και αντιαεροπορικά. 

Καλούμε την ελληνική Κυβέρνηση και ειδικά τον Υπουργό Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την πληροφορία και να ενημερώσει υπεύθυνα τον ελληνικό λαό. Ταυτόχρονα, σε περίπτωση επιβεβαίωσης, να απαντήσει σχετικά με το εάν η αποστολή τέτοιων οπλικών συστημάτων υποβαθμίζει τις αμυντικές δυνατότητες της χώρας, ειδικά στα σύνορα και στα νησιά μας.

Περιμένουμε άμεσα, σαφείς απαντήσεις».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.