Άρνηση της Αυστρίας σε ενδεχόμενο ομιλίας Ζελένσκι στήν Αυστριακή Βουλή!!


 


 Ο ΛΟΓΟΣ....Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν θα μπορέσει να μιλήσει στους Αυστριακούς βουλευτές.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει μιλήσει μέσω βιντεοσύνδεσης σε πολιτικούς από τη γερμανική Βουλή μέχρι το αμερικανικό Κογκρέσο, αλλά δεν θα έχει την ευκαιρία να απευθυνθεί στους Αυστριακούς βουλευτές.

Το φιλελεύθερο κόμμα NEOS είχε κάνει την πρόταση ο Ζελένσκι να κάνει παρέμβαση για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί.

 Τα κόμματα SPÖ and FPÖ αντιτάχθηκαν σε αυτή την προοπτική επισημαίνοντας ότι η Αυστρία είναι ουδέτερη χώρα και ότι ο Ζελένσκι θα μεταφέρει την εικόνα μόνο από τη μία πλευρά.

Το NEOS κατηγόρησε τα κόμματα που διαφώνησαν ότι παραποιούν την έννοια της ουδετερότητας.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.