Ανακοίνωση τής τουρκικής προεδρίας γιά τήν συνάντηση Ερντογάν -Μητσοτάκη!


 


 ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ..ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,,ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ,,,
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;;

  Πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση η Διεύθυνση Επικοινωνιών της Τουρκικής Προεδρίας.

Όπως αναφέρει, κατά τη συνάντηση, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις με τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, εκφράζοντας τους προβληματισμούς τους.

Επιπλέον, επικεντρώθηκαν στα αμοιβαία οφέλη από την αύξηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Παρά τις διαφωνίες μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, στη συνάντηση συμφωνήθηκε να παραμείνουν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας και να βελτιωθούν οι διμερείς σχέσεις.

Σύμφωνα με πάντα με την ανακοίνωση, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στα βήματα που έχει κάνει η Τουρκία με στόχο να γυρίσει μια νέα σελίδα στις διμερείς σχέσεις. Δήλωσε επίσης ότι διατηρεί την πεποίθησή του ότι θα σημειωθεί πρόοδος σε ζητήματα όπως τα προβλήματα του Αιγαίου, οι μειονότητες, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και η λαθρομετανάστευση και να προχωρήσουν οι σχέσεις σε υψηλότερο επίπεδο. Δηλώνοντας ότι τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με έναν ειλικρινή και ειλικρινή διάλογο, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε ότι ως δύο γειτονικές χώρες πρέπει πάντα να συνομιλούν, όχι μόνο σε περιόδους κρίσης. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.