Βαρουφάκης: «Αν τους περάσει, το νερό θα γίνει βρώμικο και πανάκριβο»


Μήνυμα για τη Διεθνή Ημέρα για το Δικαίωμα στο Νερό απέστειλε σήμερα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης ενώ απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τρίτης.

«Διεθνής Ημέρα για το Δικαίωμα στο Νερό σήμερα, το ΜέΡΑ25 συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για αυτό το δικαίωμα. Τους είναι, βλέπετε, αδύνατον να αποδεχθούν ένα δημόσιο δίκτυο που παρέχει φτηνά κάτι πολύτιμο - το καθαρό νερό», δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης. 

«Σκύλιασαν με την 190-191/2022 απόφαση του ΣτΕ -που δεν τους επιτρέπει να μεταφέρουν τις μετοχές ΕΥΔΑΠ-ΕΥΔΑΘ στο Υπερταμείο των Δανειστών», σημείωσε, σχολιάζοντας: «Δεν είναι μόνο η απληστία των αρπακτικών από τη μία, που θέλουν να φάνε και των δανειστών, από την άλλη, που θέλουν να εισπράξουν. Τους θίγει η ιδέα να υπάρχει κάτι για το οποίο θα πλήρωναν οι πολίτες ό,τι ό,τι αλλά που τώρα το παίρνουν δωρεάν». 

»Για αυτό βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους να παρακάμψουν το ΣτΕ -ιδιωτικοποιώντας το νερό έμμεσα, όπως κάνουν με το ΕΣΥ και με την Παιδεία», προσέθεσε και κατέληξε:

«Αν τους περάσει, το νερό θα γίνει βρώμικο και πανάκριβο. Από εμάς εξαρτάται να ξεσηκωθούμε για να τους σταματήσουμε».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.