Εγκλημα στήν Ανδραβίδα!Πολύ κοντά στήν σύλληψη του δράστη!Αναζητείται άνδρας ως βασικός δράστης!


 


 

Κοντά στην σύλληψη του δράστη της τετραπλής δολοφονίας, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ανδραβίδα, βρίσκονται οι αρχές.

Πιο αναλυτικά, ένας άνδρας αναζητείται ως ο βασικός ύποπτος για το αποτρόπαιο έγκλημα σύμφωνα με το Patrisnews.gr

Ο άνδρας αυτός διαμένει στην περιοχή, και σύμφωνα με μαρτυρίες είχε τακτικούς καβγάδες τον τελευταίο καιρό με το άτυχο ζευγάρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής διερεύνησης, καθώς να θυμίσουμε πως στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένας κάλυκας.

Ανδραβίδα : Δεύτερη μέρα ερευνών

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στήσει μια γιγαντιαία επιχείρηση αναζήτησης για να εντοπίσουν τον άνδρα, ο οποίος παραμένει άφαντος.
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν σοκαρισμένοι από τον θάνατο τεσσάρων μελών μιας ολόκληρης οικογένειας.

Η αυτοψία συνεχίζεται από το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι όπου βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Τα θύματα βρήκαν το 10χρονο παιδί της οικογένειας όταν γύρισε στο σπίτι από βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, όμως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι, κυρίως η έλλειψη ρεύματος, δεν επέτρεπαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ερευνών.

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Νεκροί πατέρας, μητέρα και τα δυο παιδιά τους

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη συγκέντρωση στοιχείων μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και τη λήψη καταθέσεων από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς, ώστε να διακριβωθούν οι αιτίες θανάτου των μελών της οικογένειας.

Η πρώτη εικόνα είναι πως δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.
Τα σενάρια

Οι αρχικές αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, εγκαταλείφθηκαν γρήγορα αφού όλες οι ενδείξεις πλέον κάνουν λόγο για μια τετραπλή δολοφονία.

Το βασικό στοιχείο που οδήγησε τις Αρχές στο να αποκλείσουν ενδεχόμενο αυτοκτονίας ενός εκ των μελών της οικογένειας είναι το γεγονός πως μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε ένας κάλυκας χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιο όπλο, αναφέρει το patrisnews.com.

Η αστυνομία αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας, ενώ οι υποψίες έχουν πέσει και πάνω στον πρώην σύζυγο της άτυχης μητέρας με τον οποίο είχε κάνει το μεγαλύτερο παιδί που βρήκε την οικογένειά του νεκρή.

Σύμφωνα με μαρτυρία, το 10χρονο θεώρησε ότι ένα από τα αδελφάκια του ήταν ακόμη ζωντανό και το έσυρε έξω στο δρόμο αναζητώντας βοήθεια και του παράσχετε ψυχολογική βοήθεια από ειδικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο πιθανώς δράστης φέρεται να μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσει σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο φέρεται να μην πρόλαβε να ολοκληρώσει το σχέδιο του. Το ένα από τα παιδιά βρέθηκε νεκρό στη κούνια του.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του πιθανού δράστη σε δρόμους και λιμάνια της περιοχής καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.