Τουρκία: Ο χιονοπόλεμος κατέληξε σε 7 τραυματίες από σφαίρες


Επτά άνθρωποι τραυματίσθηκαν από σφαίρες χθες, Σάββατο, το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη καθώς ένας χιονοπόλεμος, στον οποίο συμμετείχαν δεκάδες άνθρωποι, πήρε άσχημη τροπή, αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Επωφελούμενοι από τη ραγδαία χιονόπτωση, δεκάδες άνθρωποι άρχισαν ένα χιονοπόλεμο σε πάρκο της συνοικίας Τοπ Χανέ, κοντά στις πολύ τουριστικές συνοικίες του Γαλατά και το Καράκιοϊ, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης.

Για άγνωστους λόγους, οι τόνοι υψώθηκαν ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες άρχισαν να συμπλέκονται με γροθιές και κλωτσιές, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA.

Τουλάχιστον ένας από τους συμπλεκόμενους έβγαλε τότε πιστόλι και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας επτά ανθρώπους, σύμφωνα με το DHA, το οποίο δημοσιοποίησε εικόνες του επεισοδίου από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με το τουρκικό ίδρυμα Umut, περίπου 25 εκατομμύρια πυροβόλα όπλα κυκλοφορούν στη χώρα -σε πληθυσμό 84,7 εκατομμυρίων κατοίκων-, ένας αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις εκτιμήσεις των αρχών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.