«Καμπάνα» 50.000 ευρώ στους διοργανωτές του καρναβαλικού έθιμου στην Νάουσα


Οι διοργανωτές καρναβαλικού εθίμου στη Νάουσα  καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού τους βεβαιώθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, το τεράστιο πρόστιμο επιβλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές στους διοργανωτές του δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» που αναβίωσε χτες στη Νάουσα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τα μέτρα που επικρατούν λόγω της πανδημίας.

Στο έθιμο συμμετείχαν δύο «μπουλούκια» από τον Πολιτιστικό Όμιλο «Γενίτσαροι και Μπούλες», που αποτελούνταν από τριάντα με σαράντα άτομα το καθένα. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση των πολιτών στο χώρο του δημαρχείου, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν έστω και από μακριά να συμμετέχουν στο εορταστικό κλίμα.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.